fuck

2009.03.06. 14:43

 Előre is elnézést a helyesírási hibákért, anyázásért, kicsit ideges vagyok, plusz sietek.
Fasza egy nap. Nulladik óra volt reggel. A fél felszerelésem mindenből ottthon hagytam. Legalább karó nincs semmiből.
A faszom televan azzal a bizonyos, igen kedves és aranyos osztálytársnőmmel [ANYÁDAT KERESZTBE, HÜLYE PICSA.]. Megkérdezte egy évfolyamtárs, hogy hány nap alatt ismertem ki. Hihetetlen az a...nem, nem találok jó jelzőt. A csitri nem lenne rossz, de nem helyes, mert túl gyenge jelző rá. Mindegy. Először is, hülye, mint a ....... Ez nem lenne baj, ha felismerné, és nem reklámozná. Mintha büszke lenne rá, baszki. Másodszor, hatalmas bunkó. Mindenbe belepofázik, és meg van sértve, ha tájékoztatjuk, hogy semmi köze hozzá. De ezt tenni is fölösleges, semmi értelme. Következő: egy balek. Nem tűnik fel neki, hogy mindenki hülyének nézi, a tanárok is. És: HOGY LEHET VALAKINEK ILYEN FEJE??? HA A MÓKUSNAK ILYEN FEJE LENNE, MAGÁRA GYÚJTANÁ AZ ERDŐT, VAZZE!!! Leégne róla a papírzacskó is! FÚÚÚÚJ!!! +o(
Ebédnél hozott ki az amúgy is labilis sodromból.. Előtte töri helyett info volt, és megfájdult a fejem. Ilyenkor egyébként is közveszélyes vagyok. Utána a váciucca pluszba. A sok tetves külföldi, hihetetlen! Aztán a bkv. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Elég!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://thefoolbassist.blog.hu/api/trackback/id/tr9985372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása