20090227 Yeah!

2009.02.27. 22:12

Ezaztánezaztán a jó nap. Ez már járt. Méltó befejezése a hétnek, bár rohadt fáradt vagyok.
Reggel nulladik. Mindegy, jó volt, csak kimaradt a reggeli tea, és ez betett. A suli jó volt, egy apróságtól eltekintve, na mindegy. Aztán hívott haverom, és hívott Roose-olni. Autót fotózni a Roosevelt térre, és környékére.
#Egy lekésett Maserati után hatalmasat anyázott épp a srác, épp arra járt egy részeg, beszívott, szívélyes rocker:
-Mi van, lekéstél valamiről?
-Ja, egy Maseratiról..
-Az mi?
-Autó.. drága olasz gép.
-Autóban nem vagyok otthon..én inkább állatokat szoktam fotózni..
Innen nem érdekes a párbeszéd, mesélt egy kicsit a fej. Épp igyekezett valahova egy katanával a hátán, és beavatott minket fél életébe.#
#A Gresham-café előtt találtunk egy szép, elvont témát: Az egyik fekete S8-as ablakában frankón tükröződött a kanadai zászló. Alkottunk, majd félrevonultunk, hogy megnézzük a képeket. Ekkor odalép egy kis ember:
-Az A8-ast nem fotózzuk. Nem, nem. Nincs. Nincs kép.
-Akkor törlünk..jaa, azt nem fotóztuk, dehogyis!
Oké. Az S8-as mögött állt egy szörke, duplavétizenkettes (W12) Audi A8, magyar rendszámmal. Mögötte német rendszámú GL Merci. Kiszáll a német kocsiból egy arab kinézetű fej, töri a magyart, hogy ne fotózzuk a magyar verdát??? Oké, bocs.#
Aztán összetalálkoztunk egy másik indafotós arccal, Nylonnal. Vele mentünk tovább, jártuk a belvárost. Aztán kiugrottunk Rózsadombra. A Rózsakert kisplázába. A mélygarázsba. Találtunk is jó gépeket. Aztán éhesek, szomjasak lettünk, úgyhogy vettünk kajátpiát a Kaiser'sban. Volt egy csomag chips, két félliteres üdítő. Beálltunk a sor végébe. Előttünk ketten, sok cuccal, a harmadik már a kasszánál, de még van neki is cucca.
-Ezt mind viszitek?
-Ööö igen..
-Akkor gyertek elénk.
Hoppá. Egy.
-Csak ez? Akkor gyertek elém.
Hooopppááá! Kettő. Nem győztünk köszöngetni.
Felállítottunk egy elméletet, hogy miért van ez. Mindenki gazdag arrafele, és elégedett, ezért segítőkész és kedves. Nagyon jól esett.
Ezek után visszadzsaltunk a Kempinskihez. Arra ment egy grafitszürke, szürke felnis Maserati GT. A fotósok (Nylon, Bubi) rohantak utána, én röhögtem. Rohadt nagy mázlijuk volt, mert leparkolt a Kemp előtt. Fotózgattuk, fotózgattuk. Aztán egy másik arc is odajött fotózni, tök magas volt. Arra gyanakodtak, hogy Mufracsek az, egy indafotós. Kiderült, hogy tényleg ő az. De nem volt jó fej, 18 éves kor alatt lekezelő beszédstílus jellemezte. Aztán befutott Szmar is. Nekünk Bubival lépnünk kellett hittanra. Az is jó volt.
Utána nekem még be kellett ugranom egy közel lakó ismerős családhoz, hugomért, végül ott kajáltunk.

Más: zsany666 írt. ( http://thefoolbassist.blog.hu/2008/12/30/zsany666 ) Bocsánatot kért, bár nem követett el semmit, csak azért, mert keményen leoltotta a negatív kommenteket. Rendes.

A bejegyzés trackback címe:

https://thefoolbassist.blog.hu/api/trackback/id/tr57970742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása